Concert ‘’VOORBIJ DE HORIZON’’  door het A-orkest en het B- orkest van Crescendo Noordwijk met een gastoptreden van de Noordwijkse klezmerband ‘’Lou Sjoege’’ op zondagmiddag 10 oktober aanvang 14:30 uur.

Het was een beetje een gok om ruim voor de zomer al met de voorbereidingen voor een concert te beginnen waarvan het allerminst zeker was of het plaats kon vinden. Het punt op de horizon was echter broodnodig voor de muzikanten. Alle voortekenen zijn goed en de beide orkesten laten het beste van zich zien en horen op zondagmiddag 10 oktober in de Muze. De aanloop was lastig, met alle restricties voor samen musiceren in coronatijd maar het belooft een bijzondere middag te worden niet in de laatste plaats vanwege het gastoptreden van ‘’Lou Sjoege’’. Dit Noordwijkse gezelschap brengt  sfeervolle klezmermuziek die middag ook in combinatie met de beide orkesten.  Kaarten á €10 zijn vooraf te verkrijgen bij theater de Muze aan de balie of via de website van de Muze.

Indien u niet aanwezig kunt zijn is het mogelijk om het concert via een live stream te volgen. U kunt hiervoor een mail sturen naar kittycrescendo@hotmail.com U ontvangt dan een link om via YouTube live mee te kijken en luisteren.

Om toegang te krijgen tot de Muze dient u in het bezit te zijn van de QR code op papier of de CoronaCheck-app op uw smartphone. De QR-code op papier is bij de GGD aan te vragen. Dit neemt enkele dagen in beslag.