Harmoniekapel Crescendo presenteert op zondagmiddag 6 november 2022 de kindervoorstelling Prinses Victoria The Musical, een spannende familievoorstelling die ontzettend leuk is voor kinderen vanaf 4 jaar en hun (groot)ouders.

Het verhaal speelt zich af in een land hier ver vandaan waar iedereen blij en gelukkig is. Aan dat geluk komt een eind als een akelige, onaardige koningin over het land gaat regeren. Niemand is meer vrolijk of blij, vooral als de koningin besluit dat niemand een huisdier mag hebben.

Prinses Victoria is de toekomstige koningin maar zij is helaas nog te jong om te regeren. Zou zij ervoor kunnen zorgen dat alles weer goed en fijn wordt? En hoe gaat het verder met de huisdieren?

Na afloop van de voorstelling kunnen kinderen in de foyer muziekinstrumenten uitproberen.

Harmoniekapel Crescendo viert dit jaar haar 125-jarig jubileum. Onderdeel van het jubileumjaar is de kindervoorstelling Prinses Victoria The Musical. Crescendo werkt samen met de Toneelgroep Raponsel o.l.v. Jos van Varik en de kinderen van de Theaterschool OnStage o.l.v. Chantal van der Klugt. Een selectie uit het A-orkest o.l.v. Dirk van der Niet zorgt voor een muzikale omlijsting en voor de begeleiding bij de zang. Het verhaal is geschreven door Willeke Kouwenhoven.

  • Datum 6 november 2022
  • Aanvang 14:30 uur
  • Kaarten zijn te koop bij Theater de Muze
  • Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar € 2,50 en vanaf 13 jaar en ouder € 7,50