De nieuwe website van Crescendo feestelijk online

Onder een vrolijk voorjaarszonnetje werd op woensdagmiddag 24 maart de nieuwe website van Crescendo gelanceerd door wethouder Roberto ter Hark.

Dit korte maar vrolijke evenement vond plaats voor theater de Muze. Na een welkomstwoord door voorzitter Dorus Vissers memoreerde de wethouder aan de bijzondere steun die de gemeente Noordwijk biedt voor zowel de sport- als de culturele verenigingen. Een steun die hard nodig is om het unieke sportieve- en culturele leven in Noordwijk gezond te houden.

Ook sprak de wethouder de hoop uit dat er volgend jaar, als Crescendo haar 125-jarig bestaan viert, er geen beperkingen meer zijn zodat heel Noordwijk kan genieten van alle festiviteiten in het jubileumjaar van Crescendo.

Na de toespraak volgde de officiële onthulling van de nieuwe banner met daarop een enorm grote QR code. Door de code te scannen komt men direct op de vernieuwde website van Crescendo. www.crescendo-noordwijk.nl

Een groot aantal jeugdleden was aanwezig om het geheel met muziek, slingers en ballonnen op te vrolijken. Vanwege de coronabeperkingen konden de leerlingen niet gezamenlijk repeteren. Daarom werd er als alternatief op een kazoo gespeeld en vol enthousiasme klonk het overbekende “Lang zal ze leven”. Voor iedereen was er tot slot een lekker gebakje met de naam van de website er op, wat zeker voor de jeugd er in ging als koek.