Het is op de Witte school al enkele jaren een goede traditie om het schooljaar te beginnen met muziek. Meestal zitten de orkestleden van harmoniekapel Crescendo in hun pyjama, omdat voor hen de vakantie ook weer voorbij is en ze nog moeten opstarten, maar deze vakantie zijn de repetities “gewoon” doorgegaan. Het was heel fijn dat de dirigenten elkaar konden vervangen en er dus geen repetitie gemist hoefde te worden. Na alle coronabeperkingen was dit heel prettig.

Tijdens het concertje werden kinderen, ouders en leerkrachten getrakteerd op gezellige muziek en kon de schooldag beginnen. Voor de jarige directeur Tia Vogelaar en alvast als voorproefje op het feestelijke jaar van de Witte school die dit jaar haar 90e verjaardag viert, werd ook lang zal ze leven gespeeld.

Omdat het beter in het rooster paste was de muzikale opening op dinsdag.

Wilt u meer weten over Crescendo Noordwijk of heeft u interesse om een muziekinstrument te (leren) bespelen? Neemt u dan eens een kijkje op de website www.crescendo-noordwijk.nl of op social media Facebook, Twitter en Instagram.